Egész évben egészséges állapotának szabályai!

0
2293
Egész évben egészséges állapotának szabályai!

Az egészséges táplálkozás a szabályok szabálya, a jó cél a napi gyakorlás. Ami nem azt jelenti, hogy nem fogyaszthat édességeket vagy zsíros ételeket, de kritériumokkal és mértékkel kell fogyasztania őket, változatos és kiegyensúlyozott étrendben.

Röviden: rendelkeznie kell egy élelmiszermodelldel, amelyet nap mint nap követhet, a megfelelő kivételekkel. Az egészséges táplálkozás lényegében növeli a növényi és egészséges ételek, a halak és a hüvelyesek fogyasztását. És tervezze meg a megfelelő hidratálást, ivóvíz, gyógyteák és kivonatok készítésével (nemcsak forró időben, de mindig!).

Ezen túlmenően próbáljon minden táplálékot garantálni a szervezet számára az összes tápanyag ellátáshoz, az alábbi arányok szerint: 25-30% zsír, 10-15% fehérje, 55-60% szénhidrátok.

Az étkezés új módja

Az étkezés új módjaAzon kívül, amit eszik, az is fontos, hogy mit eszik. Gondoljon például az ebédszünetre, amikor dolgozik: tanuljon fél órát enni, kényelmesen ülve, lassan rágva. Nincs más baj, mint az, ha a bárpult előtt állsz enni! Kattintson ide, és hallgassa meg Luca Piretta-t, a SiSA táplálkozási szakorvosát, aki elmagyarázza, miért fontos a rágás.

Séta az egészséghez! A jó érzés érdekében nem szabad figyelmen kívül hagyni a fizikai tevékenységet, úgy értve, hogy az izom-csontrendszer minden erőfeszítést megtesz, amely több energiát fogyaszt, mint a többi. Ezért nincs mentsége, és kicsi dolgokról is elindíthat: munkába sétálva, nem vevén fel a liftet és így tovább. Az érkezéshez rendszeres fizikai aktivitást kell végezni, legalább két alkalommal, egyszer. Bármilyen aerob tevékenységet végezhet, például séta, futás, kerékpározás. Mindig emlékezzen arra, hogy a rendszeres testmozgás mellett az egészséges testsúly fenntartásában kb. Kétszer csökkenti a szívbetegség kockázatát; emellett csökkenti a vérnyomást, növeli a cukorbetegség, szorongás kockázatát, és növeli a jó koleszterin szintjét. Szóval mit vársz? Kattintson ide, és fedezze fel kezdő versenyprogramunkat.

Tanulj pihenni

Tanulj pihenniEgy másik aranyszabály, hogy jól érezzük magunkat, hogy időt vesz igénybe a megfelelő pihenésre. És elengedhetetlen a jól alvás: az alvás pozitív hatással van a szív-érrendszerre, mivel gátolja a kortizol (a stresszhormon) termelését, ami növeli a pulzust és a nyomást. Ha a többi nem elegendő, vagy megszakad, a kardiovaszkuláris rendszer nem képes helyreállítani a jó hatékonyságot, és ez a vérnyomás növekedéséhez vezet. Ne feledje, hogy a minőségi alvásnak: elég hosszúnak kell lennie, a legmegfelelőbb órákban kell elhelyeznie (éjszaka), és elég mélynek kell lennie. Kattintson ide és fedezze fel 7 tipp a boldog alváshoz!

Viszlát öndiagnosztika és önterápia! Az alkalmazandó viselkedésen kívül a jó érzéshez be kell tiltani a viselkedést is. Kerülje például az öndiagnózist és következésképpen az önkezelést. Természetesen az öngyógyítást azoknak a betegségeknek a számára, amelyek a mindennapi életben szenvedhetnek, nemcsak ajánljuk, hanem ösztönözjük is.
De van egy helyzet és egy helyzet: általában kerülje a rossz diagnózisok elérését (amelyek gyakran csak szorongást vagy pánikot okoznak!), Például a rokon vagy a szomszéd által bejelentett tünetek alapján. Ugyanilyen fontos … hogy meglátogatják! Gyakran ezer kötelezettségvállalással elhanyagolja magát, és nem talál időt orvoshoz fordulni, például köhögés esetén. Rossz! Mivel még egy egyszerű hörghurut is krónássá válhat vagy “komplikálódhat”.

A jó szándék, hogy szeretlek

A jó szándék, hogy szeretlekKényeztesse magát jó a test és az elme számára. Számos tanulmány azt mutatja, hogy a magad gondozása és megelőzése a legjobb módszer. Ebben a tekintetben ne hagyja figyelmen kívül a testápolást. Kerülje el a ráncok kialakulását, anélkül hogy megvárná a megjelenést: 20-35 éves korig készítsen heti hidratáló maszkot, és 35 év után megduplázza annak gyakoriságát.

Ha viszont ellensúlyoznia kell a ráncokat, akkor igénybe veheti a biostimulációt, a hámlasztást és a hialuronsavat. A cellulit ellen a lézer nagyon hasznos lehet: elsősorban a dióda lézer ellensúlyozza a vízvisszatartást, újraaktiválja a mikrocirkulációt és hat az összekapcsolt septekre. Természetesen mindig támaszkodjon az ágazat szakembereire. És utána, figyeljen a bűntudatra: szánjon időt magadra, és ne gondolja, hogy időt vesz el a fontos “dolgoktól”, mert ennek ellenkező hatása lehet!