Fogyás korral: stratégiák megtalálni az egyensúlyt

0
2176
Fogyás korral: stratégiák megtalálni az egyensúlyt

“Súly problémák stabil során a felnőtt év (25 40), a boost, a súly, melyet a fiatal (25), hogy a középkorú felnőtt (30), valamint a VESZTESÉG SÚLYA felére (30) késő felnőtt évei (40) mind feltételek kapcsolatban felvetett fenyegetés a halandóság. Az eredmények azt sugallják, hogy ha egy kiváló súly egész felnőttkorban, főleg, hogy elkerüljék a súlygyarapodás a nagyon korai a felnőtt évet, elengedhetetlen, hogy elkerüljék a hirtelen halálesetek, a későbbi életben.”

Tartsa a megfelelő súlyt a felnőtt évet megelőző szempont a tartós feltételeket, nem fertőző betegség. Még a kutatás azt mondja, hogy ha 30 40 évesen is szeretnénk, hogy lefogy (úgy dönt, hogy az állami, vissza fit) minden bizonnyal jobb, ha nem kell csinálni. Növelné a fenyegető halál.

Miért ez a legjobb, hogy fenntartsák a formája?

Miért ez a legjobb, hogy fenntartsák a formája?Az intézmények egy sokkal megbízhatóbb területén wellness egyetértek, hogy az egyének, hogy túlsúlyos, csökken a testzsír, bármely életkorban, hogy kisebb a veszélye a krónikus betegségek, mint például: Cukorbetegség. Szív probléma. A rákos sejtek. Súly problémák.

Amellett, megvalósítása, valamint megőrzése, az egészséges, kiegyensúlyozott súlya gyakorlatilag tiszta marad a betegség; megőrizni az optimális súlyt növeli az energia szintet, fizikai rugalmasság, az alapvető lelkiállapot, valamint az önbecsülés. De térjünk vissza a tanulmány érintett …

A fő hajlam, a kutatás? A kutatók nem értékelte a különbség a között, hogy a fogyás szándékos is szándékolt. Ez azt jelenti, hogy nincs esély, hogy felismerik, ha egy ember valóban a csökkentett súly, mert a klinikai probléma (állapot, sérülés, stb), vagy a miatt, hogy az a tény, hogy megpróbálta csökkenteni a súlyt, szándékosan.

Ennek ellenére az elmélet Chen et al. nem teljesen alaptalan. Szerint a szakmai tapasztalat, valamint hasonlóképpen szerint számos különböző más kollégák, az megy a diéta, a szorongás változó, különösen a korosztály felnőtt termelés. Ez, 30-tól 65 éves. Tény, hogy nehéz szembenézni a “diéta,” amikor a boldogság normális, hogy a fiatalok hagyják el a területet a fejében a paturnie, hogy a társadalom zavar minket.

Vissza beilleszkedni a felnőtt éves: egy életmód

Vissza beilleszkedni a felnőtt éves: egy életmódA könyvtárak, a hálózat, valamint a konferenciák kitéve, rengeteg diéta, italok, természetes tea, tisztító, valamint karcsúsító tabletta. Tudnia kell, hogy a többség ezeket a technikákat (továbbá által elszenvedett klinikai tanulmányok) nem fenntartható hosszú távon. Ami azt jelzi, hogy gyakran a végén kontraproduktív.

Fizikai szempontból, a csökkent a testzsírom is, valamint meg kell történnie sebességgel lassú, állandó. Egy kiló zsír van fűtőértékű értékű kapcsolatban 7800 kcal; ez arra utal, hogy a veszteség 6 kg zsír egy hónap van szüksége, csökken a kalória teljes összege 46.800 kalóriát, mint szükséges, hogy az 1500 kalóriát sokkal kevésbé naponta). Az egészségügyi létesítmények javasoljuk, hogy fokozatosan hozzáadjuk a növényi alapú ételek, csökken a finomított élelmiszereket, minimalizálja hozzáadott cukrot, valamint állítsa be a fogyasztása egészséges fehérje források sovány.

Megnéztem az élelmiszer-választás, az látható, hogy a fogyasztásodat csak az egyik az egyik leghatékonyabb azt jelenti, hogy a testsúly kezelése. Ma már rengeteg olyan alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy ezt könnyedén, alkalmasságát, valamint a szórakoztató. Adja meg a fejemben, hogy egy bizonyos célt, ő pedig majd keresse meg az utat, hogy a legjobb az ön számára.

Ésszerű, valamint a megfelelő fennmaradó napi

Ésszerű, valamint a megfelelő fennmaradó napiKoncentrálj az éjszaka óra, hogy fektessenek be, hogy az ágy. Többi 7-től 9 óra, este segít megőrizni a tökéletes súly. Egy kutatás November 2014-ben megjelent a journal Túlzott súly megállapította, hogy a felnőttek, hogy a többi 4 óra / éjszaka szembe, hogy azok, akik már 10 óra volt magasabb a metabolikus ára a többi lassabban. Ezért a legnagyobb veszélyt a súlygyarapodás.

Egy újabb kutatás, megjelent szeptember 2019-ben a Journal of Lipid Kutatás megállapította, hogy a korlátozás a többi, még csak pár napig, lehet változtatni azt a módot, mely metabolizziamo, kövér, valamint a átalakítja a felfogás a jóllakottság az ételeket. Végül felismerjük, hogy a több éve, sőt több fontos a pihenés, hogy lehetővé teszi a test.

A pillanat elszáll, a haj, hogy a szürke, az izmok vagy minimális méretét, mennyiségét, sokkal gyorsabban, sokkal kevésbé használják őket. Ez a modern probléma az úgynevezett sarcopenia, egy kifejezés a görög elején áll, a szavak sarx (a hús), valamint penia (hiánya).

Azt sugallja, fokozatos csökkenése, izomtömeg, valamint a hatékonyság, amely befolyásolja elsősorban a fehér izomrostok (olyan 2). Ami a megállapodás gyorsan, valamint a képesség, hogy hozzon létre egy nagy teljesítmény. Kutatási tanulmány, megjelent 2014 által Keller is Engelhardt, azt mutatja, csökken változó között 14%, illetve 60% – a izom szívósság a felnőttek több mint 40 éves szembe, hogy a fiatalabbak.

Csak, hogy hogyan kell counter ez a veszteség? Ki súlyok. Stamina képzést kínál az előnyök gyakorlására, valamint fenntartani az izom tömege. Továbbá, a támogatás fenntartása a metabolikus ráta. Meg akkor is, amikor úgy dönt, hogy elkezdi, válasszon egy gyakorlat, fiziológus, az év. Vásároljon egy pár óra egyéni képzési, hogy a fix rossz mozgások, fedezze fel az edzések örömére az előnyöket teljesen.