Még mindig 70 évesen szeretkezel?

0
2461
Még mindig 70 évesen szeretkezel

Ha ön keres egy további megerősítést, hogy a koncepció, hogy a szív kívánsága is, hogy nem a kor, keresse meg az új Történet egy szerelem (Mondadori), a képregény művész Guillermo Mordillo, természetesen, 1932. A ceruza mindig óvatosan paradox mesél a mélyebb érzés, hogy ott van a minőség, valamint az élvezetes egy húsz éves.

Kívánja, hogy az állam a véleménye arról, hogy ez a téma?

Kívánja, hogy az állam a véleménye arról, hogy ez a téma?A többi nem csak az irodalmi művek, hogy tájékoztasson bennünket, hogy a szellemek szintén az ágyak több mint 70 nem is olyan csendes. Klinikai kutatási tanulmány igazolja. Megnéztem a Rekord Olaszország Eurispes lesz a vége, hogy a 3. negyed a férfiak, valamint a kétharmada hölgyek több mint 80 éve szexuálisan aktív. Kifejezés, ami van, minden, ami eros: intim simogatás, maszturbáció, penetráció.

A Censis, jön, sokkal több, a lepedő alatt: meg is találjuk, hogy a 39 százaléka hetven éves, még mindig szerelem (többségük legalább, amint egy hónap). A szeretetet is mérnöki (azt állítja, hogy 50 százalék a válaszadók), mégis, továbbá ennek eredményeként a fizikai élvezet nem kívánja feladni (23 százalék). Még túl a számok, ott vannak a hangok, az érdekelt felek, hogy érvényesítse a sokkoló élet. Termékek összegyűlt a helyen a kísértés, hogy az azonos szintű minőségi azok számára, megszülte az évek között Húsz, valamint Harminc: a táncparketten.

Szombat este. A kiváló hall az Arci Szépség, Milánó, párok, sűrű lépés olvasni, miközben a zenekar játszik, a dalok emilia-romagna. Ők együtt egy életen át, ezek az urak, valamint a nő valójában azt mondta, hogy “igen”, ha egyszer olyan jól, mint örökké. “A szex? Hiszel abban, hogy három évvel ezelőtt nem volt szíve sebészeti eljárás, valamint az első dolog, amit kértem az orvost, amint ébren volt: ‘Orvosi szakmai, jelenleg a szex, akkor mi van?'” azt mondja, Mauro Marchini, settantunenne nagyon boldog a férfiasság. ‘Ha az Isten is úgy akarja, engem pedig azt állította, “Lehet, hogy annyit, amennyit akarnak. Az a baj, hogy “ő” nem reagál, mint egy nagyon hosszú idő: nagyobb, mint egy-két alkalommal egy héten nem tudok tenni ez a tevékenység”.

Szándékában áll, hogy az állam a szempontból kapcsolatban ez a stílus?

Szándékában áll, hogy az állam a szempontból kapcsolatban ez a stílus? “Amikor szabadságon vagyok, láttam a nap alatt” – teszi Franco Salerno, egy asztalos, aki, noha több mint 70, marad a nyugdíjas élet nem kívánság, hogy menjen. “Ez minden bizonnyal, természetesen, még nem tudja,” kuncog a felesége, Rosa. Hogy félénk, beismerte, hogy még mindig jó az idő a szex után 45 év házasság plusz három bevonása.

Miközben a társa meg szarik is: “az idő, hogy egyszer egy héten garantált. Aztán, azt tapasztalja, hogy még nagyobb élményt, amikor fiatalok voltunk, mivel egy bizonyos kor után a srác tart sokkal tovább.” “Még ott van!” morgott a lány. “Nekem, ettől még nagyobb öröm, amikor buksi nekem, csókok, reggel vagy hozz virágokat, az évfordulók”.

Még ha egy nap “, hogy” nem működik többé? Erekciós problémák, érted, lendületet fokozza a korban. “A férjem, hogy már 78 éves, elhatározta, hogy a tisztaság két évvel korábban, az” ő nem vall között egy kör keringő, valamint a más Luisa Ferrari, hetven-három megadta magát. “Szerint, mert ő volt a défaillances, szorongások, hogy nem képes megtenni. Azt javasolta, hogy a Viagra, de azt állítja, hogy minden pontot természetes. Akkor én is szükség van lemondani a szexről. Azonban!”.

A tabletták a szerelem: egy fontos fejezet a szexualitás több, mint 70. “Egyre több idős ember, aki forduljon hozzánk az orvosok, hogy kérdezni a gyógyszerek ellen, merevedési zavar,” érvényesíti Vincenzo Mirone, professzor Urológia a Főiskolán Federico II-Nápoly.

“Egy bizonyos korban a szexualitás egyáltalán extra puha, de a hatékonyság egy fickó, hogy továbbra is nagyon fontos.”

Szeretné, hogy igényt tart a szempontból érintő ez a motívum?

Szeretné, hogy igényt tart a szempontból érintő ez a motívum? Sőt, 43% – a olyan, szerint Censis, félelmek, ha nem tud, de igyekszik gondoskodni a probléma belül a pár. Míg 29 százalék akar menni a gyógyszertárba. “Egy tabletta lehet a támogatás visszaállítása védelmet,” folytatta Myron. “Hosszú távon az egyetlen ellenjavallat az emberek szed nitrát melléktermékek, azaz, azok a gyógyszerek, amelyek használják a szív bajok,” folytatta Myron.

“Mindazonáltal a figyelmet, hogy a mítosz, a hatékonyság, a” figyelmeztet Giorgio Rifelli, osztály vezetője a szexológiának, az osztály, a pszichológia, a College of Bologna. “Mi a kockázata a aggasztó a rangidős. Ha elfogadják a javaslatot, hogy a 70 év kell olyan megbízható, mint egy 30 hozza létre, stressz, szorongás, hogy tényleg nem. Lehetne, hogy ne felejtsük el, ez a valóság: ha igaz az, hogy egy pár egészséges maradhat, hogy a szex körülbelül 100 éve, az is igaz, hogy az egészségügyi problémák növelése, a” jövedelem Giorgio Rifelli. “Például, hogy vannak emberek, akik abba a szeretkezést, hogy a kellemetlen osteoarthritis”.

“Ez igaz, hogy a kereslet, az ötlet, hogy a szexualitás rengeteg összetevője,” azt állítja, hogy a szexológus Roberta Giommi. “Hogy lehet, mint ahogy járni, még akkor is, ha a beszivárgás többé nem lehetséges. Ott a csók, a simogatás. Én mindig azt állítják, hogy olyan korban, férfiaknál kell, hogy vegye fel a nők, lelkiismeretesebb, hogy a beállítás, rituálék, a hangulatot, kis figyelmét”.

Különösen, hogy a csalit, hogy fizesse vissza a kiadásokat, hogy a hatékonyság, a régi idők erős. Főleg, ha a végén az ágyban egy vadi újat, vagy egy új társ. “A fontos dolgok fordul elő, hogy egyre több” – mondja a pszichológus Giuliana azt proietti, a www.terzaeta.com reagál a vizsgálatot a böngészők. “Előfordul, hogy a dishonesties, még azért is, mert ma sok idő, hogy indul az élet, amikor egy mese, morál, mint.” Továbbá maga az élet meghosszabbítható.