Visszatérés a formájához: kulcsfontosságú tippek a fogyáshoz és az energia telítéséhez “

0
2218
Visszatérés a formájához: kulcsfontosságú tippek a fogyáshoz és az energia telítéséhez

Annak ellenére, hogy a magas hőmérsékletet biztosít az illúzió, hogy még a késő nyári szezonban, a naptári tájékoztat minket, hogy mi vagyunk az ősszel. Itt az ideje, hogy lovagolni a leghatékonyabb azonban az általános hangulat nem a leghatékonyabb, hozzájutottunk a teljes ritmus a rutin működik, indítsa újra a kollégium, valamint a engedélyeznünk kell, hogy menjen el, hogy méltó emléke, séták a tengerpart, valamint italt alatt a napernyő. Számos fogja hagyni, átadva a szabadidő a kanapén, valamint a legelső hideg hajlamosak vagyunk fogyaszt, még több is, mint áthelyezni kevesebb. Pontosan hogyan kell űzni ezt a malassere, s ez a semmittevés?

Egy kezelés, hogy gyere vissza, hogy jó formában is felépül a jó hangulat létezik. Megkérdeztük Alessia De Michele, Szakértő, technológiai, egyedi edző GymItaly Bari, különös tekintettel a női fizikai fitness, táplálkozási ajánlások, valamint asszimiláció természetgyógyászati.

“Gyere áthelyezni, valamint marad a forma, hosszú szünet után, nem tudjuk. Nem kell érvényesíteni a változások, hogy a felügyelők, de inkább tartsák be, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott napi szokások, amely lehetővé teszi, hogy felfüggeszti a szép, alakja, valamint a fizikai, hanem a pszichológiai egészség”.

Az alábbi útmutató a szakmai:

Az alábbi útmutató a szakmai:A szavak ereje gyakran társul szavak’ étrend ez nagyon ijesztő! Fogyasztani az egészséges nem jelenti azt, erőfeszítés, vagy felesleges nehézségek miatt azonban az egyensúlyt a makro (a fehérje– szénhidráttartalmú … fats) próbálom bemutatni az ételeket, hogy a mediterrán kell használni. Emellett a fogyasztás rost fontos, bevezetésével egy részét zöldségek minden nagyobb edénybe.

A víz az elsődleges eleme az emberi test jelenti, sőt, 60% – a, a tömeg egy férfi, valamint az is, 57% – a hölgyek. A folyadék fogyasztás kell, hogy az összeg 3,5-szer az ideális testsúlyt, télen, mivel nagyobb mennyiségben javasolt a nyári időszakban.

Az intro liter elegendő vizet, lehetővé teszi, hogy az elkerülése betegség csatlakozik a húgyúti traktus, növeli a gyomor egységesség, van egy jó hidratáló, csökken a kockázata a szív-probléma, tartsa biztonságos fok, az ízületi folyadék kenési az ízületek. Ez a leghatékonyabb csatorna a világon, felső harcolni hiányosságai kapcsolódik a víz-visszatartás vagy narancsbőr az első szakaszban.

Gyakorlat játszik fontos kötelessége elérni, wellness. Az előnyök gyakorlására-törvény által növelő erő, kitartás, mérleg, csont vastagsága, immunrendszer, ízületi mobilitás, valamint az izomszövetek.

Ugyanakkor van egy tartozékot, a kognitív állapota, valamint a mentális köszönhetően a természetes gyártási hormonális szerek, amelyek törvény, a hangulat, szorongás is vezethet pszichológiai, valamint a fizikai jólét.

Amikor fizikai tevékenységben

Amikor fizikai tevékenységbenA pillanatok, amelyeket a vonat kell, hogy továbbra is a lehető legnagyobb összhang a biológiai óra. A test, valamint, hogy az összes állat, követi a ritmust, amely a fizikai folyamatok ismétlődnek. A szabad cirkadián ciklus. Ez a ciklus úgy véli, a forgatás alvás-ébrenlét, a termelés bizonyos hormonok, módosítások a test hőmérsékletét, valamint a pulzusszám. Annak érdekében, hogy szándékában áll a gyakorlatok, elvárjuk, hogy értékelje ezt a ciklust, valamint a fizikai folyamatok a szervezetben.

Kora reggel, amikor felkelsz. Ez az egyik leghatékonyabb szer, hogy oktassák. A termelés, a melatonin, a hormonális ügynök, hogy szabályozza a többi, ami azt illeti, kilép, valamint elhagyja a helyet, hogy a kortizol, a hormon, amely indukálja egy állam az ébrenlét. Ez a kiváló idő, hogy végre kardiovaszkuláris feladatok alacsony vagy átlagos intenzitás.

A nap közepén. Között 15, valamint a 18., a test hőmérsékletét emeli természetes módon. Ez még egy jó ideje, hogy vegyenek részt a sport. Különösen, most azt javasolta, hogy elérni tevékenység az izom sokkal nehezebb. Ne feledje, hogy a termelés a melatonin körül kezdődik a 21.

Ha képes (belül korlátozások) szinkronizálni ezek a ciklusok, a test egyensúlyba kerül, valamint a sok-sok hatalmat a reggel, miután teljesen ingyenes éjszaka a felesleges energia (de az is lehet, stressz), felhalmozódott a nap folyamán.

Az előnyök a kardiovaszkuláris gyakorlat jelentős.

Az előnyök a kardiovaszkuláris gyakorlat jelentős.A szív, az immunrendszer erősítése, a szervezet válik egészségesebb, valamint a hosszú távú, valamint méregtelenítő fizikai, valamint pszichológiai. Továbbá, a szervezet megtanulja, hogy olvad sokkal több a kövér, amely lehetővé teszi egy magasabb irányítani a tömeg. De mi cardio tevékenység, amely már gyakorolja, anélkül, hogy észrevennénk, amelyet könnyen fel lehet vetni?

Japánban, a kirándulás, hogy megfelel bizonyos szabályokat, ez az úgynevezett: Shirin-yoku, valamint készült, valamint a vad által az országos egészségügyi rendszer. A Shirin-yoku, amely átalakítható, mint “a fürdőszobában, az erdőben” gyakorolják ezt: legalább fél órát; a gerendákat, vagy olyan területeken, a lehető legtöbb természetes, valamint a szeplőtelen, a fák között, valamint cserjék; lélegzik, tehát mélyen, valamint a tüdő, különös tekintettel a zenék is árnyalatú a környező légkört. A növények, sőt, generál terpének, gáz-halmazállapotú anyagok bioaktív, hogy csökken fok a kortizol, a stressz, a hormonális ügynök, a vérben;

Egy séta az erdőben, vagy egy parkban 2-szer egy héten fél hr egy fantasztikus teljesen ingyenes, valamint a megszerezhető összes. Az izomtömeg fenntartása a hátsó egyenes. Az életkor előrehaladtával, ennek ellenére általában látni egyének vissza egyre több hajlított, valamint a gerincoszlop nem sorakoznak fel megfelelően.